Friday, June 14, 2013

Si cu asta va spun ADIO!!!

 In postarea anterioara am vorbit de cum ar trebui sa ne comportam atunci cand ni se vorbeste pe diferite tonuri. Cu toate ca acesta va fi ultimul meu post, poate va fi si cel mai lung, dar daca va ve-ti face suficienta rabdare sa-l cititi sper sa prinda bine. Intr-adevar va spun ADIO, prezenta mea activa pe blog va inceta cu acest ultim post. Nu voi sterge blogul, si tot ce e postat va ramane acolo, sper ca toti cei care citesc ceea ce am postat sa nu se gandeasca la post-uri ca la ceva scris acolo de cineva care nu are ce face, ci sa fie un pic atenti si la mesajul pe care am vrut sa-l transmit. OK, acum sa revenim la ale noastre, dupa cum am mentionat in post-ul anterior, modul in care ni se vorbeste ne formeaza pe noi ca oameni, sau mai bine zis are o influenta sa spunem considerabila in ceea ce ne priveste, de aceea e mai bine sa ascultam ceea ce ni se zice mai mult decat la modul in care ni se spun lucrurile. De asemenea sa fim atenti si cine ne vorbeste intr-un fel sau intr-altul. Aceasta e foarte important, persoanele care ne vorbesc in diferite moduri nu ne pot lua dreptul de a lua in seama sau nu ceea ce si cum ne spun lucruri, si mai ales daca sa alegem sa le ascultam sau nu. Atat la acest capitol.

 Odata cu trecerea anilor (pfuai ce filiozofic deveniram...), schimbari mai mult sau mai putin importante, in bine sau rau, care ne afecteaza radical persoana, personalitatea, gandirea, logica, deciziile si modul in care le luam, modul de a-i privi si considera sau desconsidera pe cei din jurul nostru, au loc. Acum unora le va placea, altora nu, majoritatea vor fi indiferenti si de restul nu ne va interesa pe noi. Ei va trebui sa ne concentram acum la noi. Orice schimbare aduce cu ea modificari ale scenei de zi cu zi. cei din jurul nostru se schimba, fie ii schimbam noi. Unii pleaca, vin altii noi, din cei vechi raman cativa, relatiile se racesc iar altele dispar complet. Toate acestea fac parte din ciclul vietii, e normal sa fie asa, ceea ce conteaza e cu ce ramanem noi, sau mai bine zis cu ce alegem sa ramanem. Daca alegem sa ramanem doar cu partile negative, nu vom invata nimic si vom trece prin viata dintr-o suferinta intr-alta, dar daca ramanem cu ce a fost frumos, ce vine dupa este mai usor si mai frumos, de ce? pentru ca deja stim ce se poate intampla daca luam anumite decizii. Si nu strica sa mai mergem si pe la biserica. macar din cand in cand, nu doar la Paste si la Craciun.

 Ar fi mai multe de spus sau mai bine zis de scris, dar, ma voi limita doar la atat. Va doresc viata frumoasa de acum incolo si nu uitati fericirea depinde doar de voi, de nimeni altcineva. Bafta, spor, succes in continuare...

                                                                                           ADIO!!!

No comments: